Bloom kinderstoel

Bloom kinderstoel

De Bloom kinderstoel ‘Fresco’ heeft een uniek, modern design en is daarmee een van de opvallendste kinderstoelen op de markt. Maar niet alleen het oog wil wat: deze kinderstoel is ook nog eens uitermate praktisch. We vertellen je er graag meer over!

Meegroeistoel van Bloom

Bloom is een merk dat opgericht is door 4 vaders, die graag kindermeubels wilden maken die niet alleen functioneel zijn maar er ook modern en exclusief uitzien. De kinderstoel ‘Fresco’ is er daar een van. Deze Bloom kinderstoel kun je direct vanaf de geboorte gebruiken, tot je kind ongeveer 8 jaar oud is. Dat kan doordat de zitting gekanteld kan worden, zodat je pasgeboren baby comfortabel kan liggen. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten, zet je de stoel rechtop.

Daarnaast is de Fresco 360 graden draaibaar en in hoogte verstelbaar, zodat je kindje altijd op de goede hoogte aan tafel zit. Dat is natuurlijk wel zo gezellig!

Voordelen en nadelen van de Bloom kinderstoel

 • Opvallend modern design
 • Gaat lang mee: vanaf de geboorte tot ± 8 jaar (36 kilo)
 • Zowel het frame als de zitting zijn in vele kleuren verkrijgbaar
 • Traploos in hoogte verstelbaar, van kindertafel tot hoge tafel, kookeiland of bar (tot 91 centimeter)
 • Rugleuning verstelbaar in drie posities
 • 360 graden draaibaar
 • Geleverd met veel accessoires: veiligheidsbeugel, voetensteun, tafelset en zitverhoger; bij de starterkit zit een groot en een klein kussen, de 5-puntsgordel en een smart gesp
 • Met wieltjes om de stoel makkelijk te verplaatsen
 • Prijzig
 • Niet inklapbaar
 • Schoonmaken kan een tijdrovend klusje zijn
Bekijk bij bol.com
 

Het design van de Bloom kinderstoel

De Bloom ‘Fresco’ kinderstoel is echt one of a kind. Je kunt de kinderstoel vergelijken met een soort ‘ei’ dat in een metalen frame hangt. Dankzij de scharnieren aan de zijkant kun je de zitting eenvoudig in ligstand zetten.

Bloom kinderstoelen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleurencombinaties. Zowel het frame als de zitting komen in verschillende kleuren. En ben je op een gegeven moment uitgekeken op de kleur van de zitting, dan kun je gewoon een nieuwe zitting aanschaffen – zonder het hele frame te hoeven vervangen.

Het frame van deze Bloom kinderstoel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rosé goud, titanium, wit en zilver. En de zitting (‘starter kit’) is te koop in de kleuren wit, rosé goud, zwart, grijs, zilver, roze en blauw. Voor ieder interieur is er dus wel een passende kleurencombinatie!

Bloom Fresco

Het testoordeel van de Consumentenbond

De Fresco kan op een goed testoordeel van de Consumentenbond rekenen. Met een rapportcijfer 7,9 behoort deze Bloom kinderstoel tot de beste kinderstoelen van dit moment. De montage is eenvoudig, mede dankzij de uitstekende handleiding. De stoel is bovendien zeer comfortabel voor het kind, aldus de Consumentenbond. Het enige nadeel dat ze noemen, is dat vlekken zichtbaar blijven op het leer.

Het complete testresultaat van de Bloom Fresco vind je op de website van de Consumentenbond.

Wat vinden gebruikers van deze kinderstoel?

Veel mensen die de Fresco hebben gekocht, zijn er erg blij mee. Dat zie je ook terug in onderstaande reviews (bronnen: bol.com, Babypark, Consumentenbond):

 • “We zijn erg blij met de stoel, wordt zowel voor een baby als een peuter gebruikt. Wij vinden ‘m heel handig gebruiksvriendelijk en stevig.”
 • “De Bloom kinderstoel is een mooi product waar je heel lang gebruik van kunt maken voor je kind, omdat er heel veel accessoires bij zitten voor verschillende leeftijden.”
 • “Ondanks dat je hem niet kan inklappen, is het geen storend object in de kamer. Ziet er mooi uit.”

Productvideo

top