Kinderstoel accessoires

Bij de meeste kinderstoelen kun je veel accessoires krijgen. Denk aan een eetblad, zodat je kleintje van zijn of haar eigen ’tafeltje’ kan eten. Of een kussenset, zodat je baby stevig en comfortabel in de kinderstoel kan zitten. En wat te denken van speciale zitjes voor pasgeboren baby’s, waarmee je de kinderstoel omtovert in een wipstoel op hoogte?

Er zijn universele kinderstoel accessoires, die bij iedere kinderstoel gebruikt kunnen worden. Maar er zijn ook merkspecifieke kinderstoel accessoires, die precies op maat gemaakt zijn voor bijvoorbeeld dat ene type meegroeistoel. Doe daarom altijd goed onderzoek of een accessoire ook echt past!

Bekijk hier de beste en populairste kinderstoel accessoires van dit moment.


 

Stoelverkleiner voor kinderstoel

Stoelverkleiner

Stoelverkleiners zijn speciale kussentjes die in een kinderstoel passen. Ze zorgen ervoor dat je kind stevig en comfortabel in een kinderstoel kan zitten.

→ Bekijk stoelverkleiners

Kinderstoel met eetblad

Kinderstoel met eetblad

Het is fijn als je kind een stoel met een tafelblad heeft. Een kinderstoel met eetblad geeft je kind namelijk de ruimte om het eten te ontdekken en om lekker te spelen.

→ Bekijk kinderstoelen met eetblad

Kinderstoel met newborn set

Kinderstoel met newborn set

Zoek je een kinderstoel die geschikt is vanaf de geboorte? Kies dan een kinderstoel met newborn set. Dit is een speciaal, comfortabel zitje voor de allerkleinsten.

→ Bekijk kinderstoelen met newborn set

 
Kinderstoel speelgoed

Kinderstoel speelgoed

Stilzitten in een stoel is meestal niet de grootste hobby van kleine kinderen. Daarvoor is kinderstoel speelgoed uitgevonden! Bekijk hier de leukste kinderstoelspeeltjes.

→ Bekijk kinderstoelspeeltjes

Knoeimat

Knoeimat

Als je kindje net (zelf) leert eten kan het al gauw een zooitje worden. Een knoeimat beschermt je vloer tegen viezigheid en is makkelijk schoon te maken.

→ Bekijk knoeimatten

Kinderstoel tuigje

Kinderstoel tuigje

Is jouw kindje ook zo’n wiebelkont? Met een kinderstoel tuigje zorg je ervoor dat jouw kleintje veilig en stevig in de kinderstoel blijft zitten.

→ Bekijk kinderstoel tuigjes

top