Merken kinderstoelen

Er zijn veel verschillende merken kinderstoelen op de markt. Een aantal bekende merken kinderstoelen in Nederland zijn Stokke, Bloom, Kidsmill en Hauck. De kinderstoelen van deze merken worden grondig getest en krijgen vaak goede recensies, ook van onafhankelijke partijen zoals de Consumentenbond. Zo weet je zeker dat je een stevige, veilige en comfortabele kinderstoel in huis haalt.

 
Merken kinderstoelen

 

Logo Stokke

De kinderstoelen van Stokke behoren tot de meest verkochte kinderstoelen van Nederland. Vele kinderen hebben hun jeugd doorgebracht op de iconische Stokke Tripp Trapp stoel.

→ Meer over Stokke kinderstoelen

Logo Bloom

Op zoek naar een eyecatcher voor aan de eettafel? Dan is de Bloom kinderstoel echt iets voor jou! De Bloom kinderstoelen zien er luxe en modern uit. Ideaal voor een hip interieur!

→ Meer over de Bloom kinderstoel

Logo Kidsmill

Kidsmill is een Nederlands merk dat is gespecialiseerd in kindermeubels. Hun kinderstoel, genaamd ‘Up!’, is immens populair onder jonge ouders. Lees hier waarom!

→ Meer over de Kidsmill kinderstoel

Logo Bumbo

Bumbo heeft verschillende kinderstoelen in het assortiment die je kindje ondersteunen in het zitten. Sommige gebruik je op de grond, andere als stoelverhoger.

→ Meer over Bumbo kinderstoelen

Logo Hauck

Hauck is een Duits merk dat meubels en andere handige items voor baby’s en kinderen ontwikkelt. Zo ook kinderstoelen. Bekijk hier de beste Hauck kinderstoelen.

→ Meer over Hauck kinderstoelen


 

Logo Cybex

De Cybex Lemo Chair is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’. En dat is niet zo gek, want deze stijlvolle kinderstoel heeft veel voordelen!

→ Meer over de Cybex kinderstoel

Logo Nomi

Er zijn Childhome kinderstoelen in verschillende soorten en maten: van meegroeistoel tot retro design kinderstoel. Er is dus altijd een Childhome kinderstoel die bij je past.

→ Meer over Childhome kinderstoelen

Logo Topmark

Topmark kinderstoelen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Van tafelhangstoel tot inklapbare kinderstoel: er is voor elk wat wils.

→ Meer over Topmark kinderstoelen

Logo Bebeconfort

De kinderstoelen van Bebeconfort hebben een gemene deler: ze zijn allemaal ontwikkeld om je kindje zo comfortabel mogelijk aan tafel te laten zitten. Bekijk ze hier.

→ Meer over Bebeconfort kinderstoelen

Logo Chicco

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Chicco producten voor baby’s en kinderen, zoals wandelwagens en co-sleepers. Zo kun je ook Chicco kinderstoelen kopen. Bekijk hier de top 6.

→ Meer over Chico kinderstoelen

top