Soorten kinderstoelen

Kinderstoelen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is maar net hoe groot je kindje is en waar jij als ouder behoefte aan hebt. Zo zijn er kinderstoelen die geschikt zijn vanaf de geboorte, maar ook kinderstoelen die met je kind meegroeien tot ze groot genoeg zijn om op een eetkamerstoel te zitten.

Er is voor ieder wat wils. Bekijk hier de verschillende soorten kinderstoelen en klik door voor meer informatie.

 
Soorten kinderstoelen
 
Beste meegroeistoel

Meegroeistoel

Vind je het gezellig als je kind al vanaf jongs af aan bij jullie aan tafel zit? Een meegroeistoel groeit, zoals de naam al zegt, mee met je kind tot hij of zij groot genoeg is om zelf op een eetkamerstoel te zitten. Je kunt de stoel eenvoudig in hoogte verstellen.

→ Bekijk meegroeistoelen

Inklapbare kinderstoel

Inklapbare kinderstoel

Ben je klein behuisd? Of wil je een kinderstoel makkelijk mee kunnen nemen op vakantie of naar de camping? Kies dan voor een inklapbare of opvouwbare kinderstoel. Die past makkelijk in de achterbak van je auto en berg je eenvoudig weer op als je ‘m even niet nodig hebt.

→ Bekijk inklapbare kinderstoelen
 

Beste stoelverhoger

Stoelverhoger

Is een gewone eetkamerstoel nog te laag voor je kind? Dan kun je kiezen voor een stoelverhoger. Dit is een verhoger of aangepaste kinderstoel die je bovenop de gewone stoel zet, waardoor je kind beter boven de tafel uitkomt en dus gewoon met jullie mee kan eten.

→ Bekijk stoelverhogers


 

Tafelhangstoel

Tafelhangstoel

Is de ruimte rondom je eettafel beperkt? Of wil je een compacte kinderstoel die je altijd bij de hand hebt, ook als je op visite of uit eten gaat? Dan is een hangende kinderstoel een goede keuze. Een tafelhangstoel haak je namelijk vast aan het tafelblad.

→ Bekijk tafelhangstoelen

Beste wipstoel

Wipstoel

Pasgeboren baby’s kunnen nog niet zelf zitten, maar als ze oud genoeg zijn mogen ze wel eventjes in de wipstoel. Da’s wel zo handig als je je baby zijn of haar eerste hapjes wil geven, of als je gewoon even je handen vrij wil hebben zonder dat je je kleintje weg hoeft te leggen.

→ Bekijk wipstoeltjes

Beste elektrische wipstoel

Elektrische wipstoel

Vind jouw kind het heerlijk om in jouw armen gewiegd te worden, maar wil jij ook wel eens je handen vrij hebben? Dan is een elektrische wipstoel dé uitkomst! Dankzij de schommelende beweging komt jouw kindje direct tot rust. Bekijk hier de populairste babyschommels.

→ Bekijk elektrische wipstoeltjes


 

Beste kinderfauteuil

Kinderfauteuil

Houdt jouw peuter of kleuter ook zo van lezen? Of vindt -ie het fijn om lekker filmpjes te kijken op de tablet? Dan is een kinderfauteuil een ideale plek om even tot rust te komen. Een kinderfauteuil staat leuk op de kinderkamer, maar past vaak ook goed in de woonkamer.

→ Bekijk kinderfauteuils
 

Kinderstoel hoge tafel

Kinderstoel hoge tafel

Heb je een hoge eettafel, bar of kookeiland en wil je daar graag met het hele gezin aan tafelen? Dan heb je een extra hoge kinderstoel nodig. Er zijn verschillende soorten kinderstoelen voor hoge tafels, die minimaal 90 centimeter hoog kunnen worden gezet.

→ Bekijk kinderstoelen voor hoge tafels

Campingstoel kind

Campingstoel kind

Ga je op (kampeer)vakantie met je kind? Dan wil je natuurlijk dat hij of zij ook lekker kan zitten, en het liefst op de goede hoogte aan de campingtafel. Er zijn diverse soorten kindercampingstoelen verkrijgbaar, voor verschillende leeftijden. Bekijk ze hier.

→ Bekijk camping kinderstoelen


 

Reis kinderstoel

Reis kinderstoel

Ga je op reis en wil je voor de zekerheid een compacte kinderstoel meenemen? Kies dan voor een reis kinderstoel: een speciale kinderstoel van stof die je compact kun opvouwen en die iedere gewone stoel omtovert in een kinderstoel.

→ Bekijk reis kinderstoelen

Kubus kinderstoel

Kubus kinderstoel

Een kubus kinderstoel is een tijdloze hoge kinderstoel die je kunt ombouwen tot een laag tafeltje met stoeltje. Met een kubusstoel sla je dus twee vliegen in een klap, want je kind kan zowel bij de ‘grote mensen’ aan tafel zitten, als aan z’n eigen tafeltje.

→ Bekijk kubus kinderstoelen

top